Tårtor

– med genuin passion skapar vi fantastiska tårtor

Gräddtårta

En klassisk gräddtårta med lager av sockerkaksbottnar, hallonsylt – vaniljgrädde, Toppad med säsongens frukter.

Drottningtårta

Vår omtyckta. Drottningtårta är vår mest populära tårta. Sockerkaksbotten, lager av drottningsylt, vaniljkräm och grädde, toppad med hallon och blåbär-gele

Apelsin-chokladmousse tårta

En mustig tårta med lager av sockerkaksbotten aprikos sylt, apelsinmousse, chokladmousse. Toppad med riven mörk choklad.

Frukt tårta

En frisk tårta med sockerkaksbottnar, lager av annanassylt, vaniljgrädde, apelsinmousse, toppad med frukt och fruktgele, kanten täcks av poppad majs.

Snövittårta

En snövittårta med 3 olika bottnar: mandelbiskvibotten, chokladpenslad maräng och sockerkaksbotten. Dessa varvas med aprikossylt, kolavaniljgrädde och grädde. Tårtan toppas med vitchoklad och florsocker.

Prinsesstårta

Vår populära prinsesstårta innehåller sockerkaksbottnar, hallonsylt, vaniljgrädde, och ett marsipan lock som kan fås I olika färger.

Schwarzwaldtårta

Vår Schwarzwaldtårta är en äkta Schwarzwaldtårta med sega mandelsbiskvibottnar, nötmarängbotten, varvat med äpplesylt, vaniljgrädde, och grädde. Dekorerad med chokladark och pudrad med kakao.

Choklad-Choklad

En moussetårta med Sockerkaksbottnar varvat med vit och mörk choklad mousse. Dekorerad med vitt och mörkt chokladspån.

Päronmoussetårta

Denna tårta är för alla som gillade Päronsplitglan. Sockerkaksbottnar varvade med Päronmousse. Dekorerad med frukter och fruktgele.

Hallon-Choklodmoussetårta

Sockerkaksbottnar varvade med Hallonmousse och choklodmousse. Toppad med säsongens frukter och choklodrutor, fruktgele.

Hallon-choklad stubbe

Sockerkaka,hallonsylt,hallon och choklad mousse. Fruktgele och poppad majs.

Prinsesstubbe

Sockerkaka, hallosylt, vaniljgrädde, grädde, marsipanlock.

Othellotårta

En glutenfri tårta med marängbottnar och citronmousse. Toppat med marsipantäcke täckt med kakao. Innehåller laktos, ägg, nötter och mandel

Chokladstubbe

En chokladmousse stubbe varvat med vit och mörk chokladmousse. Sockerkaka, poppad majs och chokladspån.

Fruktstubbe

En frisk stubbe med annanassylt, sockerkaksbotten, vaniljgrädde och apelsinmousse. Toppad med säsongens frukter.