Meny
från 264 KR En klassisk gräddtårta med lager av sockerkaksbottnar, hallonsylt – vaniljgrädde, Toppad med säsongens frukter.
från 264 KR Vår omtyckta. Drottningtårta är vår mest populära tårta. Sockerkaksbotten, lager av drottningsylt, vaniljkräm och grädde, toppad med hallon och blåbär-gele
från 280 KR En mustig tårta med lager av sockerkaksbotten aprikos sylt, apelsinmousse, chokladmousse. Toppad med riven mörk choklad.
från 280 KR En frisk tårta med sockerkaksbottnar, lager av annanassylt, vaniljgrädde, apelsinmousse, toppad med frukt och fruktgele, kanten täcks av poppad majs.
från 280 KR En snövittårta med 3 olika bottnar: mandelbiskvibotten, chokladpenslad maräng och sockerkaksbotten. Dessa varvas med aprikossylt, kolavaniljgrädde och grädde. Tårtan toppas med vitchoklad och florsocker.
från 264 KR Vår populära prinsesstårta innehåller sockerkaksbottnar, hallonsylt, vaniljgrädde, och ett marsipan lock som kan fås I olika färger.
från 280 KR Vår Schwarzwaldtårta är en äkta Schwarzwaldtårta med sega mandelsbiskvibottnar, nötmarängbotten, varvat med äpplesylt, vaniljgrädde, och grädde. Dekorerad med chokladark och pudrad med kakao.
från 175 KR En moussetårta med Sockerkaksbottnar varvat med vit och mörk choklad mousse. Dekorerad med vitt och mörkt chokladspån.
från 280 KR Denna tårta är för alla som gillade Päronsplitglan. Sockerkaksbottnar varvade med Päronmousse. Dekorerad med frukter och fruktgele.
från 280 KR Sockerkaksbottnar varvade med Hallonmousse och choklodmousse. Toppad med säsongens frukter och choklodrutor, fruktgele.
från 175 KR Sockerkaka,hallonsylt,hallon och choklad mousse. Fruktgele och poppad majs.
från 175 KR Sockerkaka, hallosylt, vaniljgrädde, grädde, marsipanlock.
från 280 KR En glutenfri tårta med marängbottnar och citronmousse. Toppat med marsipantäcke täckt med kakao. Innehåller laktos, ägg, nötter och mandel
från 175 KR En chokladmousse stubbe varvat med vit och mörk chokladmousse. Sockerkaka, poppad majs och chokladspån.
från 175 KR En frisk stubbe med annanassylt, sockerkaksbotten, vaniljgrädde och apelsinmousse. Toppad med säsongens frukter.